FSA 56 AKÜLÜ TIRPAN, çim budama ve temizleme çalışmaları için çok yüksek performanslı biçme özelliğine sahip bir akülü tırpan modelidir. Bu ürün, STIHL’in yeni EC elektrik motoru teknolojisi sayesinde sessiz, emisyonsuz, verimli ve kolay kontrol edilebilir bir şekilde çalışır. Ayrıca, ayarlanabilir şaftı, yumuşak kavraması, halka tutacağı ve otomatik biçme hattı ayarlaması ile kullanıcı konforunu artırır. FSA 56 AKÜLÜ TIRPAN, AK 30 akü ile 38 dakika boyunca kesintisiz olarak kullanılabilir

FSA 56 AKÜLÜ TIRPAN’ın avantajları nelerdir?

Çevreye saygılı: Bu ürün, düşük veya sıfır eksoz emisyon salınımı yaparak çevreyi korur.Ayrıca, çalışırken kulak korumasına ihtiyaç duymaz, çünkü çok sessizdir
Güçlü ve verimli: Bu ürün, EC elektrik motoru teknolojisi sayesinde akım değişmelerinde güç kaybına uğramaz, düşük işletme ve bakım maliyeti sunar, düşük ısı kayıpları ve aşırı ısınma riski yaşamaz.
Kullanıcı dostu: Bu ürün, 280 mm kesme dairesi çapı, ayarlanabilir şaftı, yumuşak kavraması, halka tutacağı ve biçme kafası yere vurulduğunda biçme hattı otomatik olarak yeniden ayarlanması ile kullanıcıya kolaylık ve rahatlık sağlar.
FSA 56 AKÜLÜ TIRPAN, çim ve çim kenarı bakımı için ideal bir akülü tırpan modelidir. Bu ürün, STIHL’in yeni EC elektrik motoru teknolojisi ile çevreye saygılı, güçlü, verimli ve kullanıcı dostu bir performans sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir